Novinka 2025 Kawasaki Brute Force 450

Pro rok 2025 je populární řada čtyřkolek Kawasaki posílena uvedením velmi očekávaného stroje střední třídy, Brute Force 450. Brute Force 450 nabízí idealizovanou rovnováhu mezi fyzickou velikostí, výkonem a funkcemi a připojuje se k zavedenému a působivému Brute Force 750 a základní úrovni Brute Force 300 a vytváří tak impozantní řadu pro novou sezónu.

Nová Brute Force 450, ideálně vyvážená mezi třídami 300 ccm a 750 ccm, nabízí sadu funkcí, výkon a moderní stylový vzhled, které zákazníci od čtyřkolky střední velikosti vyžadují. Být součástí rodiny Brute Force znamená vysokou úroveň kvality konstrukce Kawasaki, odolnosti, funkcí, výkonu a nový přírůstek střední velikosti 443 cm³ není výjimkou. Stejně kultivovaný a robustní podvozek, který nabízí špičkový výkon ve své třídě díky svému vytříbenému motoru 24,4 kW / 33,4 k, má výkon a základní nastavení, které se v případě potřeby hodí pro každodenní tvrdou práci a rekreační použití. Komfortní sedadlo a světlo na řídítkách jsou jen dva náznaky myšlenky, která vstoupila do designu nové středně těžké čtyřkolky Kawasaki, která také obsahuje LED světlomety a 3D emblém, který tvoří výrazně vypadající přední část. Celkový pevný, robustní a moderní vzhled ilustruje silný výkon a praktické záměry tohoto modelu.

Pro mnoho potenciálních kupujících bude srdce Brute Force 450 hlavním bodem zájmu. Kapalinou chlazený čtyřtaktní motor o objemu 443 cm3 se vstřikováním paliva a hřídelí je vybaven převodovkou CVT, která zajišťuje plynulé a pozitivní přechody z nízkých do vysokých rychlostí, zatímco vzduchový kanál vysoko na podvozku přispívá k působivé brodivosti. Elektricky volitelný pohon 2WD/4WD umožňuje snadný přechod mezi systémy pohonu, aby vyhovovaly měnícímu se terénu a aplikacím. 2WD nabízí lehké řízení, pak 4WD nabízející lepší trakci a nakonec 4WD plus uzávěrka diferenciálu pro maximální trakci. Pokud jde o nejmodernější podvozek, pevný a robustní rám, který je podpořen optimalizovaným odpružením a silnými brzdami, přispívá k houževnatému a schopnému charakteru, na který se majitelé mohou spolehnout, že jim budou léta věrně sloužit.

Mohlo by vás zajímat:  Policie radí, jak připravit děti na bezpečný návrat do škol

Uspořádání dvojité kolébky má ideální tuhost pro čtyřkolku střední kapacity a je vyztuženo extra silnými, optimálně tvarovanými výztuhami, což má za následek vynikající ovladatelnost v terénu. Například široký rozchod (vpředu: 910 mm, vzadu: 869 mm) přispívá ke stabilní platformě podvozku, zatímco vyrovnání sbíhavosti a sbíhavosti a odklon pneumatiky dosahují uspokojivé rovnováhy mezi ovladatelností a stabilitou podvozku.
Pokud jde o každodenní potřeby, robustní přední a zadní nosiče zvládnou 34 kg (75 lb) vpředu, zatímco zadní 68 kg (150 lb). Standardně je dodáván 2palcový držák závěsu přívěsu, který nabízí tažnou kapacitu 476 kg (1 050 lb) a uvnitř předního krytu je k dispozici prostor pro montáž navijáku s příslušenstvím až do kapacity 2 500 lb.

Nezávislá konfigurace odpružení je vybavena pružinami s progresivním zdvihem, které poskytují nejlepší jízdu bez ohledu na terén nebo zatížení, zatímco počítačem navržená přední a zadní ramena A a klouby odpružení také přispívají k odolnosti, spolehlivosti a vynikající ovladatelnosti.
Brzdné funkce mají na starosti kotouče o průměru 202 mm vpředu doplněné jedním kotoučem vzadu. Hlavní válec hydraulické brzdy, třmeny a kotouče jsou optimalizovány tak, aby poskytovaly lineární pocit, zatímco progresivní brzdný výkon nabízí přesné ovládání.
Uvědomujeme si, že Brute Force 450 bude mnoha majiteli „on-demand“ 24/7, a proto je začleněna řada praktických funkcí, jako je LED světlo namontované na řídítkách. Zvýšené umístění světla rozšiřuje zorné pole, zatímco umístění na řídítka znamená, že světlo je směrové a v harmonii s jezdcem.

Mohlo by vás zajímat:  Řada prémiových skútrů Honda Forza pro rok 2025

Aby byl jezdec informován, multifunkční přístrojová deska je typu podsvíceného LCD, který zobrazuje rychloměr, otáčkoměr, ukazatel zařazeného rychlostního stupně, palivoměr, hodiny, počítadlo kilometrů, počítadlo motohodin, počítadlo kilometrů, uzávěrku diferenciálu/indikátor 4WD a řadu dalších kontrolky. Jako čas sloužil inovátorům v sektoru čtyřkolek Kawasaki pečlivě zvážila současné a budoucí přání a potřeby různorodé zákaznické základny a umístila nový Brute Force 450 do důležitého bodu zájmu jak v řadě Kawasaki pro rok 2025, tak i na trhu.
Nejnovější stroj v řadě čtyřkolek Kawasaki nabízí stejný vizuální efekt a odolný, ale přesto obohacující zážitek z vlastnictví jako mocný Brute Force 750 a je připraven a připraven čelit všem příchozím s důvěrou podepřenou těžce získanou pověstí dlouho zavedené a respektovaný výrobce.

Barvy modelového roku 2025: Šedá modrá / bílá